Sedmi broj

prozorZavršen je konkurs Kreativna nastava. Pobjednik Sava Kovačević iz škole Oktoih bio je predstavnik Crne Gore na Microsoft Partners in Learning Forumu inovativnih nastavnika u Moskvi od 22. do 24. marta. Izvještaj iz Moskve možete pročitati u ovom broju, napisao ga je Sava. Dio atmosfere i fotografije možete naći na Flickr-u. Nudimo vam da učestvujete u još jednom međunarodnom projektu. Naime u saradnji Microsofta, The Smithsonian Institute-a i TakingItGlobal kroz globalni projekat Shout nude vam se resursi i alati za iskazivanje socijalne odgovornosti, mogućnost građenja vještine komunikacije i saradnje, inovacije i kritičkog razmišljanja. Još nije kasno da se uključite, naročito ovo preporučujemo profesorima engleskog jezika. O svemu više u tekstu.

Sve vas koji ste zainteresovani da redovno dobijate informacije o svemu što se zbiva, o novim konkursima, alatima i akcijama molimo da se registrujete na ovom sajtu u gornjem desnom udlu (Prijava e-mailom) kako bi bili u mogućnosti da vas na vrijeme o svemu obavjestimo.

Vjerujemo da ste počeli koristiti Live@Edu i da vam pomaže u vašem radu. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa ovim alatima slobodno nam se obratite. Iz štampe je izašla brošura Besplatni Microsoft alati, ne propustite da je skinete ovdje. Za ovaj put pripremili smo vam nadamo se još  interesantnih tekstova koji će vam pomoći u svakodnevnom radu u učionici. Nastavili smo i školu HTML-a 3. dio.

Do sledećeg broja,

Srdačan pozdrav

Redakcija

Advertisements
Ovaj unos je objavljen pod Sedmi broj i označen sa . Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s